MENU
Főoldal » Filmek » Romantikus

A kategóriában található filmek: 91
Mutatott filmek: 81-91
Oldalak: « 1 2 3 4 5

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

Ház a tónál

(The Lake House)

Ház a tónál (2006) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 105 perc, 2006 (12)

Kate (Sandra Bullock) a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától. A postaládában üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál. Előveszi Kate levelét és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

Romantikus | Megtekintések száma: 49 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-02-05 | Hozzászólások (0)

Csillagainkban a hiba

(The Fault in Our Stars)

Csillagainkban a hiba (2014) on IMDb

színes, feliratos, amerikai romantikus film, 125 perc, 2014 (12)

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket.
Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát.
Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké - ők nem.

Romantikus | Megtekintések száma: 79 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-26 | Hozzászólások (0)

Csak az a szex

(Anything Else)

Csak az a szex (2003) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-francia-holland-angol romantikus vígjáték, 104 perc, 2003 (16)

Jerry, a fiatal író és Amanda első látásra egymásba szerettek. Mintha így lett volna elrendelve: már az első beszélgetés alatt végzetes vonzalom alakul ki közöttük, a boldogság kapui nyílnak meg számukra, pedig mint később kiderül, a mindennapi élet Amandával nem is olyan könnyű. Ugyanis a hölgy egy kicsit hisztis, ideges, bulémiás, örökké elkésik és azonnal kiborul, ha Jerry hozzáér, ugyanakkor szinte betegesen hűtlen. Ráadásul Jerrynek még a lány anyját is el kell viselnie. Sőt, ott van még Harvey, Jerry lúzer ügynöke, aki természetesen kivételes karriert ígér a fiúnak. Az egyetlen vigaszt Dobellel, egy idősödő tanárral tett hosszú séták jelentik a fiú számára. Dobel az önvédelem mestere. Tökéletesen paranoiás, akinek mindenről megvan a véleménye: a nőkről, az életről, a művészetről, a pszichológiáról és főleg arról, hogy hogyan kell megmenteni Jerry és Amanda kapcsolatát.

Romantikus | Megtekintések száma: 51 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-24 | Hozzászólások (0)

Segítség, apa lettem!

(The Family Man)

Segítség, apa lettem! (2000) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 125 perc, 2000 (12)

Jack Campbell egy Wall Street-i nagymenő, karrierje csúcsán. Nagystílű, rohanó életmódja azonban egyik pillanatról a másikra drasztikus fordulatot vesz egy havas karácsonyi éjszakán, amikor akaratlanul részesévé válik egy fegyveres rablásnak. Meglepetésében, hirtelen jött bátorságával lefegyverzi a rablót, majd hazafelé indul...
Másnap reggel, Jack egy New Jersey külvárosában lévő hálószobában ébred Kate mellett, akibe még egyetemista korában volt szerelmes, és akit a karrierje miatt hagyott el. Amikor két gyermekük, valamint a család kutyája beront a hálószobába, a teljesen megzavarodott és pánikba esett Jack kétségbeesetten rohan vissza Manhattan-be, megszokott életébe. Itt azonban újabb kellemetlen meglepetés éri. Rá kell ébrednie, hogy korábbi élete nem létezik többé. Se lakás, se iroda, se megszokott barátok. Senki sem ismeri fel többé.
Kénytelen tehát visszatérnie New Jersey-be, és megpróbálkozni azzal az élettel, ami akkor várt volna rá, ha annak idején nem hagyta volna el Kate-et. Lassan, lassan megszokja a számára idegen külvárosi életet, és kezdi egyre jobban érezni magát új szerepében, mint szerető férj és apa.

Romantikus | Megtekintések száma: 51 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-24 | Hozzászólások (0)

Kivonat

(Extract)

Kivonat (2009) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 92 perc, 2009 (16)

Joel egy kis üzem tulajdonosa. A férfi rossz passzban van, egymást érik a személyes és a szakmai problémák. Először a gép meghibásodása következtében az egyik alkalmazottja balesetet szenved. A sérült perrel fenyegetőzik, ami a cég helyzetét veszélyezteti. Joel magánélete is zűrösen alakul, miután némi drog hatása alatt elfogadta csapos barátja ajánlatát, hogy tegye próbára a felesége hűségét. Nos, úgy tűnik, hogy az általa felbérelt dzsigoló sikerrel járt. Végül ott van az új alkalmazott, Cindy, aki valójában meg akarja fejni a vállalatot. Joel megkísérli megmenteni a cégét és a házasságát.

Romantikus | Megtekintések száma: 32 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-24 | Hozzászólások (0)

Az anyósom

(Belle Maman)

 

Az anyósom (1999) on IMDb

színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték, 97 perc, 1999 (12)

Antoine - túl a harmincon eddig még nem áldozott a házasság örömeinek. Most azonban úgy érzi, a bájos, kedves és közös gyermeküket váró Séverine személyében végre megtalálta az igazit. Ráadásul, szíve választottjának apja tekintélyes ügyész. Ez utóbbi sem megvetendő szempont egy ugyancsak jogi pályán jeleskedő férjjelölt számára!
A templomban hatalmas nászgyülekezet gyönyörködik az oltárhoz tartó ifjú párban - köztük Josette- tel, a vőlegény anyjával, s Paullal, a menyasszony apjával. De hol van hát az örömanya, Léa? Az utolsó pillanatban libben be élettársa és az édesanyja társaságában. Léptei hangosan kopognak a templom kövezetén. Minden fej feléje fordul. A vőlegényé is.
Antoine ránézett Léára, a tekintetük egy pillanatra összevillant, éppen akkor, amikor a boldogító igent kellett kimondania. Elrebegte ugyan a bűvös szót, de azonnal tudta, hogy visszavonhatatlanul, őrülten beleszeretett... az anyósába.

Romantikus | Megtekintések száma: 40 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-24 | Hozzászólások (0)

Bazi nagy görög lagzi

(My Big Fat Greek Wedding)

Bazi nagy görög lagzi (2002) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai romantikus vígjáték, 95 perc, 2001 (12)

Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz. Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is. Toula (Nia Vardalos) 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel. De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétől, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és még vegetáriánus is. Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást.

Romantikus | Megtekintések száma: 47 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-24 | Hozzászólások (0)

Téged akarlak

(Tengo ganas de ti)

Téged akarlak! (2012) on IMDb

színes, feliratos, spanyol romantikus film, 124 perc, 2012 (16)

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma "A felhők fölött 3 méterrel" című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelónaba. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. A Babi új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

Romantikus | Megtekintések száma: 45 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-16 | Hozzászólások (0)

A felhők fölött 3 méterrel

(Tres metros sobre el cielo)

A felhők fölött 3 méterrel (2010) on IMDb

színes, magyarul beszélő, spanyol romantikus dráma, 2010 

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

Dráma | Megtekintések száma: 67 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-15 | Hozzászólások (0)

Fogadom

(The Vow)

Fogadom (2012) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-brazil-francia-ausztrál-angol-német romantikus dráma, 104 perc, 2012 (12)

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei. Leonak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belészeressen.

Dráma | Megtekintések száma: 66 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-11 | Hozzászólások (0)

Minden végzet nehéz

(Something's Gotta Give)

Minden végzet nehéz (2003) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 128 perc, 2003 (12)

Harry (Jack Nicholson) javíthatatlan playboy, korát meghazudtoló libidóval. Legfőbb vezérelve: soha ne kezdj harmincnál idősebb nővel! Éppen legújabb barátnőjével, Marinnal (Amanda Peet) töltik első közös hétvégéjüket, amikor Harry szívinfarktust kap. Orvosa, Julian Mercer (Keanu Reeves) nem engedi vissza a városba, hanem Marin anyjának, Ericának (Diane Keaton) a gondjaira bízza. Erica elvált, sikeres New York-i drámaíró, akit Harry rendkívül vonzónak talál.

Romantikus | Megtekintések száma: 55 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-11 | Hozzászólások (0)