MENU
Főoldal » Filmek » Misztikus

A kategóriában található filmek: 30
Mutatott filmek: 1-20
Oldalak: 1 2 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

Démonok között 2.

(The Conjuring 2)

Démonok között 2. (2016) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai horror, 133 perc, 2016 (16)

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől. Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...

Horror | Megtekintések száma: 215 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2016-07-15 | Hozzászólások (0)

Az aljas nyolcas

(The Hateful Eight)

Aljas nyolcas (2015) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 182 perc, 2015 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek?
Dráma | Megtekintések száma: 184 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-12-27 | Hozzászólások (0)

Önkívület

(Self/Less)

Önkívület (2015) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 117 perc, 2015 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Damian (Sir Ben Kingsley), a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere (Matthew Goodie) felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred (Ryan Reynolds). A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte - mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék.

Akció | Megtekintések száma: 175 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-11-29 | Hozzászólások (0)

Valami követ

(It Follows)

It Follows (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai horror, 100 perc, 2014 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Képzeld el, hogy követ valaki. Bárhol is vagy, és egyszer csak feléd sétál. Bármilyen alakot felvehet. Lehet egy régi ismerős, kedves, szeretett arc, vagy egy ijesztő alak, egy vadidegen. Nem fut feléd, nem is különösebben siet. Csak határozottan megy feléd, és ha utolér, meghalsz. Ha pedig rád ragad, a követés átkától egyféleképpen szabadulhatsz: ha szexuális együttlét során átadod valaki másnak. De ha az illető meghal, újra nagy bajban vagy. A 19 éves Jay pedig halálos veszéllyel néz szembe, amikor egy ártalmatlan egyéjszakás kalandot követően arra lesz figyelmes, hogy valami követi. Csak egyben biztos: menekülnie kell előle - az életéért.

Horror | Megtekintések száma: 147 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-11-26 | Hozzászólások (0)

Papírvárosok

(Paper Towns)

Papírvárosok (2015) on IMDb

színes, feliratos, amerikai romantikus film, 105 perc, 2015 (12)

Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin (Nat Wolff) óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo (Cara Delevingne) egy éjjel bemászik a szobájába - méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket. Nyomukban kompromittáló fényképek, vazelinnel bekent kilincsek és leborotvált szemöldökök maradnak. Valamint mindenütt egy nagy, falra festett M betű. Ezzel az éjszakával kezdődik egy gimis srác életének legnagyobb kalandja. Sok izgalom, félelem, váratlan tapasztalat és nagy öröm fér bele a történetbe: az átlagos fiú próbál megszokni, megszeretni majd megmenteni egy nagyon különleges lányt.

Dráma | Megtekintések száma: 148 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-10-24 | Hozzászólások (0)

Az ajándék

(The Gift)

Az ajándék (2015) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 107 perc, 2015 (16)

A fiatalság boldogság. Simon (Jason Bateman) és Robyn (Rebecca Hall) nemrég házasodtak, most költöznek be szép új házukba, és már egy gyerekszobát is berendeznek. Azután találkoznak a férfi régi osztálytársával, akit az iskolában mindenki Gordónak csúfolt. Gordo (Joel Edgerton) látszólag már nem haragszik. Sőt, nagyon barátságos. Egyre többször látogatja meg az ifjú párt, egyre több ajándékot hoz. És egyre furcsábban viselkedik. Simon és Gordo nem voltak barátok. Egy húsz évvel ezelőtti borzasztó titok köti össze, és nem ereszti őket. Robyn nyomozni kezd: először az új ismerős, azután a férje után és olyasmire talál rá, amiről álmodni sem mert volna.

Misztikus | Megtekintések száma: 94 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-10-10 | Hozzászólások (0)

Kéjlak

(The Loft)

Kéjlak (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 108 perc, 2014 (16)

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar penthouse lakáson, amit titkos randevúkra és egyéjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen de halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Chris-t (James Marsden), Marty-t (Eric Stonestreet), Luke-ot (Wentworth Miller) és Philip-et (Matthias Shoenhaerts), hogy együtt megpróbálják összerakni mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki egy árulással, féltékenységgel és erőszakkal teli örvényként felfedve a sötét titkokat és a szereplők valódi természetét.

Misztikus | Megtekintések száma: 145 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-06-20 | Hozzászólások (0)

A temetésem szervezem

(Get Low)

A temetésem szervezem (2009) on IMDb

színes, feliratos, amerikai-német-lengyel filmdráma, 100 perc, 2009 (12)

A városiak hosszú évek óta rettegnek Felix Bush-tól pedig a férfi magányosan él erdei házában. Mégis, az emberek úgy tartják, elmondhatatlan bűnök terhelik a férfit, hidegvérrel gyilkol, sőt, még az ördöggel is szövetkezett. Felixet úgy kerüli mindenki, mintha pestises lenne, ő egy nap mégis lemegy a városba, hogy a temetkezési vállalkozóval rendezze saját temetésének ügyét. Persze nem szokásos szertartásban gondolkodik: részt kíván venni az eseményen, méghozzá élesben - vagyis minden gyászoló köteles elmesélni egy róla szóló, legendás történetet. A vállalkozó segédje közel kerül a különc öregúrhoz. A részletek szép lassan összeállnak, feltárva egy sötét titok és egy hatalmas szerelem részleteit.

Dráma | Megtekintések száma: 112 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-16 | Hozzászólások (0)

Amnézia

(Before I Go to Sleep)

Amnézia (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, angol thriller, 92 perc, 2014 (16)

Christine (Nicole Kidman) minden nap újra kezdi az életét. Reggel egy idegen férfi (Colin Firth) mellett ébred, megrémül, és amit hall, még jobban összezavarja. A férfi ugyanis elmondja neki, hogy egy autóbaleset során olyan sérülést szenvedett, melynek következtében minden éjjel törlődik a memóriája. De van, amit még a férj sem sejt. Egy ideje ugyanis egy pszichiáter (Mark Strong) kezelni kezdte a nőt - és az ő biztatására, titokban vezetett videónapló mégis lehetővé teszi, hogy a lassan éledő emlékképek megmaradjanak. Christine előtt egyre több régi részlet dereng fel - és az élet, ami fokozatosan összeáll belőlük, egészen más, mint amit a férje mesél neki. Talán semmi sem igaz. Talán semmi sem úgy van, ahogy mondják. Christine az emlékek és hazugságok útvesztőjében bolyong, és nem tudja, kiben bízzon, ha önmagának sem hihet. Egyszer azonban a múlt és a jelen találkozik - és ez robbanáshoz vezet.

Misztikus | Megtekintések száma: 147 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-16 | Hozzászólások (0)

A dolgok állása

(State of Play)

A dolgok állása (2009) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol thriller, 132 perc, 2009 (16)

Stephen Collins képviselőben sokan a jövő amerikai elnökét látják. A politikus szépen ívelő karrierjét azonban beárnyékolja asszisztensnőjének (egyben szeretőjének) halála, a nő gyilkosság áldozata lesz. Közben Cal McAffrey, a Washington Globe dörzsölt riportere egy gyilkosság ügyében nyomoz. Az újság zöldfülű bloggere, Della Frye az első, aki felfigyel a látszólag egymástól független két eset közötti kapocsra. Miközben közösen próbálnak utánajárni a dolognak, Cal egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen Collins régi barátja. Az ügy azonban alapjaiban rengetheti meg az országot.

Dráma | Megtekintések száma: 112 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-10 | Hozzászólások (0)

Vadidegen

(Perfect Stranger)

Vadidegen (2007) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 109 perc, 2007 (16)

Vannak Internetes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. De ha egyszer bejutott, új világ nyílik ki előtte: a leplezetlen vágyak, furcsa kívánságok világa, ahol mindenki szabadon váltogathatja a személyiségét. Ro egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül a rendszerbe. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.

Krimi | Megtekintések száma: 95 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-10 | Hozzászólások (0)

A 23-as szám

(The Number 23)

A 23-as szám (2007) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 98 perc, 2007 (18)

Walter Sparrow (Jim Carrey) meghökkenve olvassa a 23-as szám című könyvet, amelyről egyre inkább az az érzése, hogy ő a főszereplője. Ráadásul úgy tűnik, a történet szerzője nemcsak a múltját, hanem a jövőjét is pontosan ismeri és meglehetősen csúnya véget szán neki. Walter nyomozni kezd az igazság után, amivel egyáltalán nem biztos, hogy képes szembenézni.

Dráma | Megtekintések száma: 118 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-07 | Hozzászólások (0)

Temetetlen múlt

(What Lies Beneath)

Temetetlen múlt (2000) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 130 perc, 2000 (16)

Egy magányos asszony (Michelle Pfeiffer) bolyong megüresedett otthonában. Egy alkalommal Claire furcsa hangokat hall a szomszédból és unalmában leselkedni kezd a kerítés túloldalán élő házaspár után. Egyre jobban hatalmába keríti az a gyanú, hogy a szomszéd megölte és a közeli tóba dobta feleségét. Ám a hangok egy idő után már az otthonában követik az asszonyt. Az aggódó férj attól tart, hogy feleségét két évvel ezelőtti autóbalesete gyötri, ezért pszichológushoz küldi Claire-t. A pszichológus pedig azt tanácsolja, hogy ha úgy tűnik, a kísértet mondani akar valamit, az asszony hallgassa meg, mit akar.

Horror | Megtekintések száma: 95 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-07 | Hozzászólások (0)

A lány és a farkas

(Red Riding Hood)

A lány és a farkas (2011) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai horror, 100 perc, 2011 (15)

Daggerhorn falu lakosai évtizedeken át állatáldozatokkal csillapították a közeli erdőben lakó vérfarkas étvágyát. A teliholdkor portyázó fenevad azonban most saját zsákmányt ejt, megöli Valerie nővérét. Valerie-t a szülei a gazdag Henrynek szánják, ő azonban a szegény favágóba, Peterbe szerelmes. El is határozták, hogy elszöknek, ám a vérfarkas tette mindent megváltoztat. A falusiak felfogadják a hírhedt vadászt, Salamon atyát, hogy szabadítsa meg őket a fenevadtól. Salamon nem kevesebbet állít, minthogy a szörny napközben emberalakot öltve közöttük él.

Fantasy | Megtekintések száma: 116 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-27 | Hozzászólások (0)

Az elszánt diplomata

(The Constant Gardener)

Az elszánt diplomata (2005) on IMDb

színes, magyarul beszélő, német-angol-amerikai-kínai thriller, 124 perc, 2005 (15)

Észak-Kenyában megölik Tessa Quayle (Rachel Weisz) politikai aktivistát. A nyomok szexuális bűntényre utalnak. Az asszony férje, a szelíd Justin (Ralph Fiennes), az angol kormány diplomatája életében először cselekvésre szánja el magát. Lelkifurdalástól űzve és a felesége hűtlenségéről szóló pletykáktól megrendülten beleveti magát a nyomozásba, hogy megtudja, mi történt. Hamarosan összeesküvés nyomára bukkan.

Misztikus | Megtekintések száma: 86 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-26 | Hozzászólások (0)

A kilencedik kapu

(The Ninth Gate)

A kilencedik kapu (1999) on IMDb

színes, magyarul beszélő, spanyol-francia-amerikai thriller, 134 perc, 1999

Dean Corso (Johnny Depp) könyvkereskedő a ritka, régi és drága könyvekre specializálódott, afféle könyvdetektív. Egy nap Boris Balkan New York-i könyvgyűjtő felfogadja, hogy frissen szerzett könyvét, A sötétség fejedelmének kilenc kapuját összehasonlítsa az Európában fellelhető másik két példánnyal, hogy saját példájának eredetiségét bizonyítsa. Egyszerű ügynek tűnik, mégis halálos játszma lesz belőle. Corso hát igyekszik kideríteni, mi is a három könyv titka, s persze igyekszik életben maradni.

Misztikus | Megtekintések száma: 91 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-26 | Hozzászólások (0)

Vonzások

(Stoker)

Vonzások (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller, 99 perc, 2013

India békés és nyugodt élete váratlanul összeomlik, amikor a tizennyolcadik születésnapján, tragikus autóbalesetben elveszíti szeretett apját és a legjobb barátját. A temetésen váratlanul felbukkan Charlie, az apja testvére, akinek létezéséről nem is tudott. A bácsikája úgy dönt, hogy velük marad, hogy támaszt nyújtson a családnak, neki és az érzelmileg instabil anyjának. A férfi lenyűgözi a lányt, aki teljesen belehabarodik. Idővel azonban rájön, hogy Charlie bácsi valójában nem véletlenül bukkant fel.

Dráma | Megtekintések száma: 109 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-24 | Hozzászólások (0)

Elveszett

(Gone)

Elveszett (2012) on IMDb

színes, feliratos, amerikai thriller, 95 perc, 2012 (16)

Az Elveszett (Gone) című hátborzongató thrillerben Jill Parrish (Amanda Seyfried) hazaér az éjszakai műszakból, és felfedezi, hogy testvérét, Mollyt (Emily Wickersham) elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de ő akkor megmenekült. Most meg van győződve róla, hogy ugyanaz a sorozatgyilkos tért vissza, és ragadta el Mollyt. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, és nem akarnak segíteni neki. Jill attól fél, hogy Molly meghal, mire lemegy a Nap, ezért belevág egyedül, hogy egy idegborzoló hajtóvadászattal felkutassa a gyilkost, leleplezze a titkait és megmentse a testvérét.

Dráma | Megtekintések száma: 94 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-24 | Hozzászólások (0)

Ház az utca végén

(House at the End of the Street)

Ház az utca végén (2012) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai horror, 2012

Sarah nemrég vált el, szinte még meg sem száradt a pecsét a válási papírján. Az asszony új életet akar kezdeni a tini lányával, Elissával. Hamarosan meg is találják álmaik házát az egyik előkelő kisvárosban. Néhány megdöbbentő esményt követően megtudják, hogy a szomszédságukban, az utca végén álló házban évekkel ezelőtt szörnyű bűncselekmény történt. Egy lány megölte a szüleit, és utána eltűnt. A gyilkosságot csak a bátyja, Ryan élte túl. Elissa összebarátkozik a fiúval, ám kiderül, hogy a múlt árnyai kísértenek.

Horror | Megtekintések száma: 106 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-24 | Hozzászólások (0)

Angyalok és démonok

(Angels & Demons)

Angyalok és démonok (2009) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-olasz akcióthriller, 140 perc, 2009 (12)

A professzorok sem élnek mind nyugodt életet. Robert Langdon (Tom Hanks) ugyan könyvek között érzi a legjobban magát, különleges tudományára azonban az egyetemeken kívül is szükség van. Régi kódexek tanulmányozása közben merül fel benne a gyanú, hogy új életre kelt egy középkori, titkos testvériség. Az illuminátusok a történelem leghatalmasabb földalatti szervezete volt - aki viszont kapcsolatba kerül vele, esetleg a titkait próbálja kifürkészni, az életével játszik. De Langdon kutakodásai során egy másik, talán még hatalmasabb ellenséggel is kénytelen szembe nézni: a társaság ősi ellenségével, a katolikus egyházzal. Az illuminátusok pokolgépe már élesítve van, ezért a professzor kénytelen Rómába repülni, hogy megkeresse. Egy rejtélyes olasz nő (Ayelet Zurer) és több száz éves szimbólumok segítségével száguld a bomba nyomában. Lepecsételt kripták, sötét katakombák, elhagyott katedrálisok és a világ legjobban őrzött páncélszekrénye sem állíthatja meg.

Misztikus | Megtekintések száma: 81 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-24 | Hozzászólások (0)

1-20 21-30