MENU
Főoldal » Filmek » Fantasy

A kategóriában található filmek: 82
Mutatott filmek: 61-80
Oldalak: « 1 2 3 4 5 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

A Karib-tenger kalózai - A világ végén

(Pirates of the Caribbean: At Worlds End)

A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 168 perc, 2007 (12)

Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

Kaland | Megtekintések száma: 84 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-23 | Hozzászólások (0)

A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse

(The Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest)

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (2006) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 149 perc, 2006 (12)

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

Kaland | Megtekintések száma: 124 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-23 | Hozzászólások (0)

A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka

(The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka (2003) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 143 perc, 2003 (12)

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt (Keira Knightley), az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush). A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner (Orlando Bloom) a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow (Johnny Depp), a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

Kaland | Megtekintések száma: 136 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-23 | Hozzászólások (0)

A pap - Háború a vámpírok ellen

(Priest)

A pap - Háború a vámpírok ellen (2011) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 87 perc, 2011 (16)

Az egyház vezetésével az emberek győzelmet arattak a vámpírok felett. A vérszívókat rezervátumba kényszerítették, míg az emberek a védett városban húzzák meg magukat. A Jerikóban élő katonapap megtudja, hogy egy vámpírhorda lemészárolta a határvidéken élő testvérét és feleségét, a lányukat pedig elrabolta. Felettesei tiltása ellenére a Pap az unokahúga után indul. Vele tart Lucy szerelme, egy határvidéki seriff, és a különleges képességekkel megáldott katonapapnő. Sietniük kell, meg kell találniuk a lányt, mielőtt a vámpírok megfertőznék.

Akció | Megtekintések száma: 82 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-15 | Hozzászólások (0)

A zéró elmélet

(The Zero Theorem)

A zéró elmélet (2013) on IMDb

színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi, 107 perc, 2013 (16)

Az egzisztenciális szorongással sújtott különc és visszahúzódó számítógépes zseni Qohen Leth (Christoph Waltz) egy elhagyatott templomban egymagában dolgozik. Minden nap egy bizonyos telefonhívásra vár, melyről megvan győződve, hogy magyarázatul fog szolgálni azon kérdéseire, melyek megválaszolására régóta vár. A Vezetőség (Matt Damon) titokzatos munkával bízza meg, melynek célja, hogy egyszer és mindenkorra kiderítse az élet értelmét vagy megállapítsa annak hiányát. A megbízás után különös látogatók jelennek meg a zavart tudósnál: a kacér Bainsley (Me´lanie Thierry) és a vezetőség csodagyereke Bob (Lucas Hedges). Az élet nagy kérdését kutató Qohen életében először találkozik a szerelem és a vágyakozás erejével, melyeket saját létének egyetlen értelméül interpretál.

Fantasy | Megtekintések száma: 80 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-14 | Hozzászólások (0)

47 Ronin

47 ronin (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm, 118 perc, 2013 (12)

Ez a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kait, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishihez, a 47 ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat és kitiltotta földjéről a szamurájokat. Hogy szülőföldjük becsületét visszaállítsák, a harcosok olyan küldetésbe kezdenek, melynek viszontagságai az egyszerű harcosokat elpusztítanák. A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk.

Kaland | Megtekintések száma: 95 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-14 | Hozzászólások (0)

A hobbit - Váratlan utazás

(The Hobbit: An Unexpected Journey)

A hobbit: Váratlan utazás (2012) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-új-zélandi fantasy, 169 perc, 2012 (12)

Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbó (Martin Freeman) akaratlan kalandba kényszerül: Szürke Gandalf (Ian McKellen) tűnik elő a semmiből, s szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot, Erebort a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Utazásuk temérdek veszélyes földön át vezet, találkoznak koboldokkal, orkokkal, halálos vargokkal, óriáspókokkal, alakváltókkal és mágusokkal. S noha végső céljuk a keletre fekvő Magányos Hegyet övező sivár vidék, előbb ki kell menekülniük a kobold alagutakból, ahol Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki örökre megváltoztatja az életét - Gollammal.

Kaland | Megtekintések száma: 129 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-12 | Hozzászólások (0)

A hobbit - Az öt sereg csatája

(The Hobbit: The Battle of the Five Armies)

A hobbit: Az öt sereg csatája (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-új-zélandi fantasy, 144 perc, 2014 (12)

A Hobbit: Az öt sereg csatája Peter Jackson Hobbit-trilógiájának befejező része. Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól a sárkánytól, Zsákos Bilbo és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra. A dühöngő Smaug nőket és gyerekeket sem kímélve támad Esgarothra (Tóváros). Mindeközben a visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin Bilbo erőfeszítései ellenére hátat fordít barátainak és elárulja őket. Ennél azonban jóval nagyobb veszélyek is leselkednek a hobbitra és barátaira. Bár kizárólag Gandalf tud róla, Szauron szörnyű tervet forral: orkok seregeit indította útnak, hogy a Magányos Hegyen támadásba lendüljenek. Ahogy a sötétség erői egyre jobban előretörnek, a törpék, tündék és az emberek választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol saját és barátai életéért is harcolnia kell, miközben Középfölde egészének sorsa forog kockán.

Kaland | Megtekintések száma: 100 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-12 | Hozzászólások (0)

X-Men - Az eljövendő múlt napjai

(X-Men: Days of Future Past)

X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 131 perc, 2014(16)

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük - immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

Akció | Megtekintések száma: 65 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-07 | Hozzászólások (0)

Téli mese

(Winter's Tale)

Téli mese (2014) on IMDb

színes, feliratos, amerikai romantikus vígjáték, 117 perc, 2014 (12)

Ebben a különös világban minden megtörténhet. New York nem az a város, amit ismerünk. Lakói másképp öltöznek, másképp viselkednek, más szabályok szerint élnek - és mindig készen állnak a csodára. Peter (Colin Farrell) bevándorlók gyermekeként érkezett ide, de mert nem engedélyezték, hogy partra lépjen, egy csöpp hajón érte partot. Azóta szakképzett betörő lett, majd miután összekülönbözött a bandavezérrel, örök szökevény. Egy betörése során a fiatalember beleszeret egy rejtélyes, titokzatos lányba - aki halálos beteg. Egy másik betörés után őt és fehér lovát titokzatos felhő nyeli el. Amikor évtizedekkel később újra előbukkan, már minden egészen más, mint addig volt, és ő nem emlékszik semmire.

Fantasy | Megtekintések száma: 82 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-03-03 | Hozzászólások (0)

Pókember

(Spider-Man)

Pókember (2002) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 121 perc, 2002 (12)

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker (Tobey Maguire), a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval (Willem Dafoe) és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane (Kirsten Dunst) szerelmét.

Fantasy | Megtekintések száma: 48 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-02-12 | Hozzászólások (0)

Szemfényvesztők

(Now You See Me)

Szemfényvesztők (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai misztikus film, 115 perc, 2013 (12)

A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

Fantasy | Megtekintések száma: 82 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-31 | Hozzászólások (0)

Amerika Kapitány - A tél katonája

(Captain America: The Winter Soldier)

Amerika Kapitány: A tél katonája (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 128 perc, 2014 (16)

Két évvel a New Yorkért folytatott csata után Amerika kapitány, azaz Steve Rogers Washingtonban él, és próbál alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz. Amikor azonban a S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a világot fenyegető összeesküvés közepén találja magát. Szövetségesével, a Fekete Özveggyel együtt ered az igazság nyomába, miközben bérgyilkosok hada próbálja elkapni őket. Hamarosan csatlakozik hozzájuk Sólyom is, ám így is minden erejükre szükség lesz, hogy leszámoljanak ellenfelükkel.

Fantasy | Megtekintések száma: 64 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-26 | Hozzászólások (0)

Demóna

(Maleficent)

Demóna (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy, 97 perc, 2014 (12)

A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

Fantasy | Megtekintések száma: 61 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-25 | Hozzászólások (0)

Prometheus

Prometheus (2012) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasztikus kalandfilm, 126 perc, 2012 (16)

A tudósok idegen civilizáció emlékeire bukkannak a Földön. Az ősi jelek útmutatását követve a Prometheus űrhajót útnak indítják a világegyetem távoli sarkába, hogy választ találjanak az emberiség alapvető kérdésére. A legénységet két tudós vezeti. Shaw vallásos hitétől vezérelve szeretne találkozni az ?istenekkel?, Hollowayt a kalandvágy hajtja. Ám egyikük sincs felkészülve az iszonyatra, ami a bolygón vár rájuk. Könyörtelen ellenféllel találkoznak, összecsapásuk tétje az emberi faj jövője.

Kaland | Megtekintések száma: 86 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-20 | Hozzászólások (0)

A hihetetlen Hulk

(The Incredible Hulk)

A hihetetlen Hulk (2008) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 114 perc, 2008 (16)

Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot. Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző "Villám" Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják. Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik.

Fantasy | Megtekintések száma: 74 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-20 | Hozzászólások (0)

Bosszúállók

(The Avengers)

Bosszúállók (2012) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 142 perc, 2012(12)

Új fenyegetést észlel Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. - így egybeolvasva a Pajzs - nevű nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre nézve. Fury egyetlen esélyt lát a katasztrófa elkerülésére: a szuperhősöket! A toborzás eredményeként hamarosan össze is áll az addig még sohasem látott szupercsapat. Ott van Bruce Banner (alias Hulk), Steve Rogers (Amerika kapitány), Tony Stark (Vasember), Thor, Natasha Romanov (Fekete Özvegy) és Clint Barton (Sólyomszem). Hőseink teszik a dolgukat, miközben egymást sem kímélik és oda-oda mondogatnak a másiknak.

Akció | Megtekintések száma: 62 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-15 | Hozzászólások (0)

Óz, a hatalmas

(Oz The Great and Powerful)

Óz, a hatalmas (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm, 127 perc, 2013 (12)

Amikor Oscar Diggs (James Franco), az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansas-ből az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodora-val (Mila Kunis), Evanora-val (Rachel Weisz) és Glinda-val (Michelle Williams), hiszen ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló.

Kaland | Megtekintések száma: 78 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-13 | Hozzászólások (0)

John Carter

John Carter (2012) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 132 perc, 2012 (12)

A harcviselt egykori katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

Fantasy | Megtekintések száma: 77 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-13 | Hozzászólások (0)

Én, a robot

(I, Robot)

Én, a robot (2004) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 115 perc, 2004 (12)

Del Spooner (Will Smith), a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

Akció | Megtekintések száma: 78 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-01-12 | Hozzászólások (0)