MENU
Főoldal » Filmek » Animációs

A kategóriában található filmek: 139
Mutatott filmek: 21-40
Oldalak: « 1 2 3 4 ... 6 7 »

Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint

Minyonok

(Minions)

Minyonok (2015) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 91 perc, 2015 (12)

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

Animációs | Megtekintések száma: 140 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-07-21 | Hozzászólások (0)

Kingsman: A titkos szolgálat

(Kingsman: The Secret Service)

Kingsman: A titkos szolgálat (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol akciófilm, 129 perc, 2014 (16)

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól - viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér - de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek.

Animációs | Megtekintések száma: 139 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-06-10 | Hozzászólások (0)

SpongyaBob: Ki a vízből!

(The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water)

Spongyabob: Ki a vízből! (2015) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 93 perc, 2014 (6)

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista SpongyaBob és barátai élnek: Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus Szandi és a nagymenő vállalkozó Rák úr. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal (Németh Gábor), hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal.

Animációs | Megtekintések száma: 124 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-06-04 | Hozzászólások (0)

Csingiling és a Soharém legendája

(Legend of the NeverBeast)

Csingiling és a Soharém legendája (Video 2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 76 perc, 2014 (6)

A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Animációs | Megtekintések száma: 108 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-23 | Hozzászólások (0)

A legelő hősei

(Home on the Range)

A legelő hősei (2004) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 76 perc, 2004

A legelő hősei a Vadnyugat egy képzeletbeli vidékén játszódik, ahol is egy Girnyó nevű kapzsi gazember éppen azon munkálkodik, hogy megkaparintsa a Patch of Heaven (Darabka Mennyország) tehenészetet annak kedves tulajdonosától, Pearltől. Ám akadnak, akik nem szívesen néznék végig, hogyan teszik tönkre idilli életüket. Három elszánt tehén, Buck, a karatézó csődör és egy karámra való mindenféle pára igyekszik megvédeni a farmot a hajmeresztő kalandokkal teli, kemény küzdelemben. Ez a hihetetlen állatsereglet szembeszáll a rosszfiúkkal, és az embert (illetve állatot) próbáló vadnyugati viszonyokkal: a saját bőrüket viszik a vásárra, amikor összeszövetkeznek Ricóval, a rejtélyes pénzvadásszal, hogy a verseny végén, amelynek számukra igazán nagy tétje van, elkapják Slimet és bezsebeljék a fejére kitűzött jutalmat.

Animációs | Megtekintések száma: 81 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-19 | Hozzászólások (0)

Maja, a méhecske

(Maya the Bee Movie / Die Biene Maja - Der Film)

Maja, a méhecske - A mozifilm (2014) on IMDb

színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film, 89 perc, 2014 (nincs kh.)

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek.

Animációs | Megtekintések száma: 69 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-07 | Hozzászólások (0)

Beowulf - Legendák lovagja

(Beowulf)

Beowulf - Legendák lovagja (2007) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 114 perc, 2007 (16)

Beowulf minden harcos közül a legerősebb, a leghatalmasabb és a legvakmerőbb. Hírét veszi, hogy a gonosz Grendel megtámadta a dánok ősi szentélyét, és lemészárolta az ott élőket. Hrotgar király jutalmat ígér annak, aki legyőzi a fenevadat. A dicsőségre éhes harcos elvállalja a megbízást, hogy leszámol az emberevő óriással. Rajta kívül nincs emberfia, aki szembe merne szállni a vérszomjas szörnyeteggel. Ám az igazi megpróbáltatás csak ezután következik. A kegyetlen Grendel legyőzése után annak csábító, démoni erővel bíró anyjával is meg kell küzdenie.

Akció | Megtekintések száma: 78 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-02 | Hozzászólások (0)

Phineas és Ferb - A film: A 2. dimenzió

(Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension)

Phineas és Ferb a 2. dimenzióban (TV Movie 2011) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, 75 perc, 2011 (6)

Amikor Phineas és Ferb végre rájönnek, hogy hőn szeretett háziállatuk, Kerry, a kacsacsőrű emlős valójában titkos ügynök, aki nap, mint nap a gonosz erők ellen harcol, úgy döntenek, hogy csatlakoznak hozzá, ők is kiveszik a részüket a nagy kalandból, és mire észbe kapnak, máris egy másik dimenzióban találják magukat, ahol az igazán nagyon gonosz Dr. Doofenshmirtz már átvette a hatalmat a környék felett. A kis csapat leleplezi a gonosz nagy tervét, és hármójuknak, valamint az alteregóiknak össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák Dr. Doofenshmirtz visszatérését az ő igazi világukba, ahol szintén át akarja venni a hatalmat.

Animációs | Megtekintések száma: 87 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-02 | Hozzászólások (0)

A tűz gyermeke

(Firebreather)

A tűz gyermeke (TV Movie 2010) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 90 perc, 2010

Duncan Rosenblatt 16 éves fiú, aki elvált szülők gyermeke. Margaret, az anya tipikus külvárosi, pálya szélén szurkoló mama, Belloc az apa viszont különös teremtés: 120 láb magas tűzokádó, Godzilla-szerű lény, más néven Kaiju. Belloc, a Kaijuk uralkodója, és amikor 16 évvel ezelőtt háború tört ki az emberek és a félelmetes szörnynek közt, Margarettel való kapcsolata jelentős pusztulástól mentette meg mindkettejük táborát. A Kaiju eltűnt, Margaret kénytelen volt egyedül felnevelni gyermekét Duncant, a körülményekhez képest szerető környezetet biztosítva neki. Bár a Kaijuk eltűntek, a világ még mindig tart a szörnyek visszatértétől, ezért a kormányzati titkosügynökség, a MEGTAF védelmi programot működtet arra az esetre, ha az ellenség visszatérne. Egy Blizt Barnes nevű MEGTAF ügynök küldetése, hogy rajta tartsa a szemét Margareten és Duncanen.

Animációs | Megtekintések száma: 182 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-05-02 | Hozzászólások (0)

Justin, a hős lovag

(Justin and the Knights of Valour)

Justin, a hős lovag (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film, 90 perc, 2013 (6)

Valahol egy messzi-messzi királyságban a bürokraták hozzák a törvényeket, a szabályok uralkodnak mindenen és már a lovagoknak is rég nyoma veszett. Az ifjú legénynek, Justinnak azonban minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron nagyapja volt. Apja, Reginald, a királynő főtanácsadója azt akarja, hogy fia a nyomdokaiba lépjen és az ügyvédi pályát válassza.Justin egy nap meglátogatja a nagymamáját, aki olyan ösztönzően hat rá, hogy hirtelen indíttatásból búcsút int mindenkinek és maga mögött hagyva az otthonát elindul, hogy megtanulja a lovagi mesterséget és megkeresse nagyapja elveszett kardját. Kalandos útján találkozik a gyönyörű és bátor Taliával, a szószátyár varázslóval, Melquiades-szel, a jóképű Sir Clore X-szel és a három szerzetessel, akik Valour lovagjainak ősi módszereivel és intelmeivel készítik fel Justint a lovagi életre.

Animációs | Megtekintések száma: 79 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-26 | Hozzászólások (0)

Spongyabob - A mozifilm

(The SpongeBob SquarePants Movie)

Spongyabob - A mozifilm (2004) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm, 90 perc, 2004

Ó, az a kellemes, nyugodt élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Ám a világ hamarosan megláthatja, mennyire be tud durvulni a helyzet a víz alatti paradicsomban, amit Spongyabob Kockanadrág az otthonának nevez. Amikor ő és legjobb barátja, a kelekótya Patrick egy nagyszabású kalandba vágnak, hogy felkutassák Neptunusz király ellopott koronáját, és keresztülhúzzák a gaz Plankton diktátori terveit, Spongyabob azon kapja magát, hogy egy szendvicset vezet azon a kiszámíthatatlan úton, ahol felfedez új világokat, veszedelmes szörnyetegeket, no meg azt, hogy gyereknek lenni végeredményben nem is olyan rossz dolog. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a kaland végén még maga David Hasselhoff is felbukkan, és remekül alakítja... saját magát, akkor világossá válik, hogy a Spongyabob - A mozifilm a televíziózás történetének egyik legnépszerűbb gyerekműsorát milyen szellemesen varázsolja át a képernyőre.

Animációs | Megtekintések száma: 65 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-26 | Hozzászólások (0)

Anyát a Marsra

(Mars Needs Moms)

Anyát a Marsra! (2011) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 88 perc, 2011 (nincs kh.)

Nehéz a gyerekek sorsa, az anyjuk állandóan szófogadásra, engedelmességre neveli őket. A kilencéves Milo néha úgy érzi, hogy elege van ebből. Ám akkor jön rá valójában, milyen nagy szüksége is van az anyukájára, amikor marslakók rabolják el a mamát. A vörös bolygón ugyanis a földi mamák tudását gépdadákba plántálják, akik a marsi lányokat nevelik, a fiúknak csak a szeméttároló jut. Milo potyautasként jut a Marsra, ahol a földalatti földlakó Gribble, valamint egy lázadó marsi lány, Ki segítségével elindul megmenteni az anyukáját.

Animációs | Megtekintések száma: 89 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-18 | Hozzászólások (0)

Pulykaland

(Free Birds)

Pulykaland (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 91 perc, 2013 (6)

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát - a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake, a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

Animációs | Megtekintések száma: 96 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-18 | Hozzászólások (0)

A zöld urai

(Epic)

A zöld urai (2013) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 102 perc, 2013 (6)

Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek - mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket.

Animációs | Megtekintések száma: 78 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-14 | Hozzászólások (0)

Nagyon vadon

(Open Season)

Nagyon vadon (2006) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 99 perc, 2006 (nincs kh.)

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagydumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne haza menni, ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel.

Animációs | Megtekintések száma: 64 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-13 | Hozzászólások (0)

Megaagy

(Megamind)

Megaagy (2010) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 96 perc, 2010 (nincs kh.)

Megaagy a világ leggonoszabb, egyben legzseniálisabb gonosztevője, ám szerencsére ez a teljesítményén egyáltalán nem mutatkozik meg. Az évek során ugyan minden elképzelhető eszközt bevetett, hogy leigázza Metro Cityt, ám minden esetben csúfos kudarcot vallott. Egy maszkos szuperhős, a legyőzhetetlen Metro Man keresztülhúzta számításait. Egészen addig, míg Megaagy egyik terve be nem válik, és a szuperhős elhalálozik. Ekkor új ellenfelet teremt magának. Titán azonban önállósítja magát, és igazi főgonoszként végromlást hoz a városra. A metropolisz és a világ sorsa Megaagy kezében van.

Animációs | Megtekintések száma: 78 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-13 | Hozzászólások (0)

Shrek a vége, fuss el véle

(Shrek Forever After)

Shrek a vége, fuss el véle (2010) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 93 perc, 2010 (nincs kh.)

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk: ha valaki meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda, hogy nem érzi jól magát a bőrében, meg akarja találni régi önmagát. Ehhez azonban a Túl az Óperencián torz, alternatív változatán keresztül vezet az út. Ott, ahol üldözik az ogrékat, a gonosz Rumpelstiltskin a király, és nem ismerik egymást Fionával. Shreken a sor, hogy helyrehozza, amit elrontott, megmentse barátait, visszaállítsa a világ rendjét, és visszaszerezze szerelmét.

Animációs | Megtekintések száma: 74 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-11 | Hozzászólások (0)

Harmadik Shrek

(Shrek the Third)

Harmadik Shrek (2007) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 93 perc, 2007

Nem mindenki akar király lenni - és ez különösen igaz behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fionát, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik és Shreket tekinti a trón várományosának. A birodalom húzódozó jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. Mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánba, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért.

Animációs | Megtekintések száma: 49 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-11 | Hozzászólások (0)

Shrek 2.

(Shrek 2)

Shrek 2 (2004) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 105 perc, 2004

A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja ezúttal élete legkeményebb diójával szembesül: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. A nászutat követően Shreket és Fionát meghívás várja a lány szüleitől Túl az Óperencián birodalmába. Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé, csakhogy Túl az Óperencián még senki nem tudja, hogy a királylány a varázslat megtörtével kissé másképp változott meg. Harold, a király bizony másképpen képzelte lánya jövőjét - és a sajátját is. És itt lép a képbe a varázslatos hatalmú Jótündér, az "elbűvölő" Szőke Herceg, no meg a legendás bérgyilkos, Csizmás Kandúr.

Animációs | Megtekintések száma: 48 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-11 | Hozzászólások (0)

A fantasztikus Róka úr

(Fantastic Mr. Fox)

A fantasztikus Róka úr (2009) on IMDb

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 87 perc, 2009 (nincs kh.)

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.

Animációs | Megtekintések száma: 62 | Hozzáadta:: Baller | Dátum: 2015-04-10 | Hozzászólások (0)