MENU
Főoldal » 2016 » December » 28 » Mozibemutatók a héten (2016.12.29)
11:47 PM
Mozibemutatók a héten (2016.12.29)

 Eljött hát az utolsó Mozibemutatók a héten cikk is ebben az évben, igaz az év végére elfogyott a szufla, és nem is nagyon volt, vagy ha volt, akkor is nagyon ritkán. Szóval folytatom amit tavaly ilyenkor elkezdtem, és hetente érkezik majd az aktuális mozibemutató a héten. Most pedig lássuk mit is tartogat számunkra az utolsó 2016-os mozipremierekkel tűzdelt hét. Mindenkinek köszönöm az egész éves figyelmet, ha tetszettek az ajánlók, vagy csak szeretnéd hogy a jövőben is csapassam ezerrel, akkor írd meg kommentben itt vagy akár a facebook oldalon is nyugodtan. Innen folytatjuk jövőre, viszont még jövök cikkekkel, szóval majd a szokásos évvégi értékelőben úgy is elköszönök majd 25 ször.


A fegyvertelen katonaBemutató: 2016.12.29


 Mel Gibson ismét rendezésre adta a fejét, még pedig egy igaz történetet próbál elmesélni nekünk, ami egészen a második világháborúba repít minket vissza. A film főszereplője egy elveiért a végsőkig harcoló katona, aki úgy harcol, hogy nem harcol. Kikötötte, hogy nem fog megölni sosem senkit. Ennek ellenére besorozzák a hadseregbe, majd úgy sikerül túlélnie a második világégést, hogy egyáltalán nem használt fegyvert, ráadásul rengeteg társát mentette meg a haláltól.


Kaliforniai álomBemutató: 2016.12.29


 Ryan Gosling és Emma Stone új filmjéről már rengeteg jót lehetetett hallani. Úgy tűnik, Damien Chazelle a Whiplash után ismét egy remekművet tett le az asztalra, mától pedig mi is beülhetünk rá. Sebastian (Ryan Gosling) egy jazz zongorista álmokat dédelgető srác, míg Mia (Emma Stone) egy kezdő színésző. Majd útjuk úgy alakul, hogy egymásba botlanak, innentől kezdve pedig kéz a kézben mennek tovább. Már az előzetesek is gyönyörűek, engem is roppantúl érdekel már.


Assassin's CreedBemutató: 2016.12.29


 Ismét eljött egy játékadaptáció ideje, méghozzá az Assassin's Creed fog bemutatkozni a mozikban. Máshol már játsszák a filmet, és hát.. finoman szólva sincsenek elragadtatva tőle. Pedig a stáblista alapján, Michael Fassbender, Marion Cotillard és Jeremy Ironssal állt fel a film, azért eléggé veretes névsor. Nos aki már ismeri a játékot annak nem kell bemutatni, de egyébként egy olyan technológiát fejlesztettek, amivel visszatudnak küldeni embereket a múltba a saját felmenőik testébe. Majd egy halálra ítélt bűnöző, Callum Lynch Aguilar néven újraélheti a spanyol inkvizíciót. 

Kategória: Premierek | Megtekintések száma: 202 | Hozzáadta:: Baller | Címkék (kulcsszavak): Mozibemutatók a héten (2016.12.29)
Összes hozzászólás: 0
avatar