MENU
Főoldal » 2016 » November » 6 » Mozibemutatók a héten (2016.11.07)
11:56 PM
Mozibemutatók a héten (2016.11.07)

 Uh srácok csak most vettem észre, hogy az októberi filmajánlók konkrétan nem készültek el..:D De egyébként fel sem tűnt nekem, teljesen nyugodtan elvoltam, mondván én megcsináltam. Viszont mivel most volt időm behozni a lemaradásom, tudtam kicsit előre dolgozgatni, így novemberben már a szokásos heti rendszerességel érkezik majd a moziajánló. Viszont mivel már lecsúsztam a hónap első premierjeiről, azért megemlíteném őket. Bud Spencer és Terence Hilltől hangosak újra a mozik, ugyanis újra bemutatták a Bűnvadászokat. Azt hiszem nem mondok újat azzal, ha azt mondom hogy az ő filmjeik azok, amiket százszor is megnézhet az ember, sosem unja meg. Sajnos a mi jó öreg Bud Spencerünk a nyáron itt hagyott minket, Carlo Pedersoli 86 éves korában elhunyt. Ennek apropóján elkezdték a filmjeit újra mozivásznon vetíteni, hogy mindenki aki imádta és szerette, ismét megnézhessek egyik-másik örök klasszkusát november 3-tól. Ezen a napon mutatkozott be a Marvel új üdvöskéje is, a Doktor Strange.  Nagyon veges kritikákkal találkoztam eddig, valahol az egyik, hanem a legjobb Marvel filmnek kiáltották ki, máshol pedig ettől rosszabbat még nem láttak. Én meg szokás szerint a saját szememnek hiszek, így még erről a filmről nem tudok bővebben nyilatkozni. A harmadik pedig Belle és Sébastian újabb kalandját hozta el nekünk. Nézzük mi lesz a jövőhéten. Három film érkezik a héten, az egyiknek szó szerint az Érkezés a címe, kezdjük hát ezzel akkor. Amy Adams, Jeremy Renner és Forest Whitaker főszereplésével a héten mozikba kerülő filmben, a Földre űrhajók jönnek az űrből. Szó szerint hatalmas kövekről van szó, ellenben fogalma nincs senkinek róla, hogy mik is ezek. Ilyenkor lépnek akcióba a hadsereg és a speckó kutatócsoportok, hogy kiderítsék miről is van szó. Majd egy nyelvész emberkének sikerül kapcsolatba lépnie az idegenekkel. Majd az ő feladata lesz az, hogy kiderítse végül, mit is keresnek itt a kavicsokon repkedő kis lények. Denis Villeneuve rendezésében készült a film, akinek köszönhetjük a Fogságban-t, vagy éppen a Sicaro - A bérgyilkost.


Érkezés

Bemutató: 2016.11.10


 Második filmünk pedig egy magyar alkotás. Nem rég olvashattátok tőlem, az Ó, te magyar film című cikket, amiben kicsit taglaltam, szerintem hogyan is áll jeleng a filmipar a mi kis hazánkban. Most pedig ismét egy ígéretes thriller érkezik a mozikba, mégpedig A martfűi rém címmel, mely a híres Martfűi sorozatgyilkosságot dolgozza fel. Főszerepekben: Anger Zsolt, Balsai Mónika, Trill Zsolt és Hajduk Károly. A film Sopsits Árpád dirigálta.


A martfűi rém

Bemutató: 2016.11.10


 

 Végül pedig eljött a várva várt pillanat. Ismét egy klasszikusnak tűnő alkotás kerül a mozikba. Azt hiszem megkerülhetetlen lesz a jövő évi Oscar díjátadón. Aki szereti a filmeket, az nem mehet el mellette szó nélkül. Hogy mi is ez? Hát a Barbie: Csillagok között! Ne tagadd, te is ezt vártad egész évben. Elképesztő izgalmakkal, hatalmas fordulatokkal, és drámai történetvezetéssel érkező filmben, a mi kis Barbienk időutazó lett, és egy távoli jövőben (bár lenne távolibb basszus..) sajnos hercegnő lett, hatalmas feladat hárul rá, idegen bolygókra kell utazzon. (miért csak most?!) Azért amikor már Barbiera szorulunk hogy megmentse a galaxist.. Azt hiszem akkor kell befejezem ezt a cikket.


Barbie: Csillagok között

(Bemutató: 2016.11.10)

Kategória: Premierek | Megtekintések száma: 205 | Hozzáadta:: Baller
Összes hozzászólás: 0
avatar