MENU
Főoldal » 2016 » Augusztus » 31 » Mozibemutatók a héten (2016.08.29)
2:00 PM
Mozibemutatók a héten (2016.08.29)

Durván három hónap pihenés után, ahogy ígértem, újra elhozom nektek hétről hétre a mozikba kerülő filmek eheti listáját. A héten egy visszatérővel, Jason Stathammal találkozhatunk a mozikban, ahogy újra szétrúg jó pár segget. Míg a másik filmünk egy holland vígjáték a Szexkemping. Azt hiszem nem ez a legerősebb kezdés, de jövőhéttől már érkeznek igazi ínyencségek is.


A mestergyilkos: Feltámadás

Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

Bemutató: 2016. szeptember 1.


Szexkemping

Kezdődik a nyári szünet, és úgy tűnik, ez is pont olyan lesz, mint a többi. Bas, Luca, Daniel és Thjis nem éppen a suli legmenőbb diákjai, így általában a négy fal között töltik a szünidőt. Ezúttal azonban Bas-nak van egy küldetése. El kell vinnie nagyapja hamvait Renesse városába, ahol a férfi fiatalkora legszebb napjait töltötte. Miután sikerül rábeszélni barátait, hogy kísérjék el, a négy srác élete kalandjára indul a buli szigetére, ahol partik, lányok, és igazi őrület várja őket.

Bemutató: 2016. szeptember 1.

A filmek leírásai a port.hu-ról származnak.

Kategória: Premierek | Megtekintések száma: 305 | Hozzáadta:: Baller
Összes hozzászólás: 0
avatar