MENU
Főoldal » 2016 » Április » 3 » Mozibemutatók a héten (2016.04.04)
1:22 PM
Mozibemutatók a héten (2016.04.04)

A héten érkezik a merőben nagyot újjító Hardcore Henry, ami egy közösségi finanszírozásból indult, majd egészen eljutott addig, hogy a hét közepén már a mozikban nézhessük. Aztán érkezik még Melissa McCarthy vígjátéka, amiben Amerika leggazdagabb nőjét játssza, majd egyik pillanatról a másikra a börtönben találja magát piszkos ügyletei miatt. Majd a végére hagyván, érkezik egy animációs film is a héten, így a gyerekek sem maradnak ki a jóból, Robinson Crusoe visszatér a vásznakra mese formájában.


Hardcore Henry

A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

Bemutató: 2016. április 7.


Robinson Crusoe

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele.

Bemutató: 2016. április 7.


A Főnök (The Boss)

Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.

Bemutató: 2016. április 7.

Kategória: Premierek | Megtekintések száma: 277 | Hozzáadta:: Baller | Címkék (kulcsszavak): Mozibemutatók a héten (2016.04.04)
Összes hozzászólás: 0
avatar