MENU
Főoldal » 2016 » Március » 26 » Mozibemutatók a héten (2016.03.28)
2:47 PM
Mozibemutatók a héten (2016.03.28)

Az elmúlt héten sajnos elmaradt az már megszokott előre tekintő cikk, egyrészt mivel csak a Superman Batman ellen - Az igazság hajnala debütált a mozikban, más részt bevallom nekem sem volt hozzá túl sok kedvem, ezért az elmaradt. De pótlom a hiányosságot, és aki még nem látta az Denevér ember harcát Clark Kent-tel, az a cikk alján megtalálja az előzetest hozzá. Na de ne ragadjunk le a múltba, tekintsünk a jövőbe. Nem egy erős hét áll előttünk, viszont annál inkább gyenge. Azért lesz pár történés jövőhéten is. Mozikba kerül a Bazi nagy görög lagzik második része, Eddie, a sas történetét is megismerhetjük, aki talán az egyik legbénább sportoló volt a téli olimpiák alatt angol színekben, majd a Momentum zárja a sort, melyben felbukkan Morgan Freeman is.


Momentum

Alex egy tolvajnő, akit a volt társai beszerveznek egy újabb akcióba, ami mögött jóval több rejlik, mint egy egyszerű rablás.

Bemutató: 2016. március 31.


Bazi nagy görög lagzi 2. (My Big Fat Greek Wedding 2)

Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha! Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére - egy kissé túlságosan is...

Bemutató: 2016. március 31.


Eddie, a sas (Eddie the Eagle)

Ő a tipikus angol hős. Eddie (Taron Egerton) nem igazán ügyes, sőt, első ránézésre kifejezetten kétballábasnak tűnik, viszont nagyon lelkes. És ő az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián. Így aztán ő lesz a brit sporttörténet egyik legnagyobb legendája: példa arra, hogy nem szabad feladni, hogy érdemes küzdeni, és nem a győzelem a fontos - bár az is nagyon jól tud esni.Eddie és edzője (Hugh Jackman) a lehetetlent vállalják, és talán valóra is váltják. Egy egykor hatalmas nemzet tőlük várja, hogy újra igazán büszkék lehessenek.

Bemutató: 2016. március 31.


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman V Superman: Dawn of Justice)

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget. Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban - és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

Bemutató: 2016. március 24. ( Csütörtöktől)

Kategória: Premierek | Megtekintések száma: 245 | Hozzáadta:: Baller | Címkék (kulcsszavak): Mozibemutatók a héten (2016.03.28)
Összes hozzászólás: 0
avatar